۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۷
کد خبر: ۵۵۷۶۲۲
حجت الاسلام اکبری خبر داد؛

ظرفیت ۳۵۰ نفری پذیرش حوزه مازندران | رشد شاخص های کمی و کیفی مدارس علمیه

معاون آموزش حوزه علمیه مازندران به فعالیت ۲۳ مدرسه علمیه زیر نظر مدیریت حوزه علمیه مازندران اشاره کرد و گفت: ظرفیت پذیرش مدارس علمیه استان در سال تحصیلی جدید حدود ۳۵۰ نفر است.
معاون آموزش حوزه علمیه مازندران معاون آموزش حوزه علمیه مازندران

حجت الاسلام حمزه علی اکبری، معاون آموزش حوزه علمیه مازندران در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، با اشاره به این که آغاز متمرکز ثبت نام حوزه های علمیه سراسر کشور از 12 اسفند ماه، گفت: امسال برای دو دوره کوتاه مدت و بلند مدت پذیرش داریم.

وی با اشاره به این که دوره بلند مدت همان دوره رایج قبل است که از میان دانش آموزان و دانشجویان از مقطع پایه هشتم نظام جدید در آموزش و پرورش، سوم راهنمایی دوره قدیم، اول و دوم دبیرستان و همچنین قبل یا خود مقطع پیش دانشگاهی پذیرش می شوند، ادامه داد: علاوه بر این دانشجویانی که زیر سی واحد را در دانشگاه گذرانده باشند می توانند برای پذیرش دوره بلند مدت در مدارس علمیه مازندران به غیر از مدیریت بابل ثبت نام کنند.

معاون آموزش حوزه علمیه مازندران در ادامه سخنان خود با بیان این که پذیرش از نظر سنی و مقاطع تحصیلی به سه گروه تقسیم می شوند که توضیحات کامل آن در دفترچه راهنمای پذیرش امسال آمده است، گفت: همچنین در آزمون امسال آنهایی که حافظ کل و یا یک ششم از قرآن و نهج الابلاغه هستند امتیازهایی برای آنها در نظر گرفته شده که ارائه مدارک لازم در زمان پذیرش به آنها اعلام خواهد شد.

حجت الاسلام اکبری با اشاره به این که مطابق با قانون نظام وظیفه ترخیص سربازان حین خدمت فارغ التحصیلان مقطع دیپلم و بالاتر به شرط نداشتن غیبت با رعایت کف و سقف سنی بلامانع است، گفت: همچنین افرادی که دارای برگه آماده به خدمت، بدون غیبت و اضافه خدمت هستند و اگر تاریخ اعزام آنها بعد از 18 شهریور 97 باشد بلامانع است و می توانند جذب حوزه شوند.

وی با بیان این که ثبت نام در آزمون ورودی حوزه علمیه در دو مرحله انجام می گیرد، بیان داشت: مرحله نخست از 12 اسفند 96 تا 15 فروردین 97 و مرحله دوم نیز از تاریخ 18 فروردین 97 تا 21 فروردین 97 ادامه خواهد داشت.

معاون آموزش حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که آزمون ورود سال تحصیلی جدید حوزه همزمان با سراسر کشور در دو حوزه امتحانی به غیر از مدیریت بابل برگزار خواهد شد، گفت: این آزمون ساعت نه روز جمعه هفتم اردیبهشت 97 در مدرسه علمیه شهید بهشتی نوشهر و حسینیه عاشقان کربلا ساری برگزار خواهد شد.

حجت الاسلام اکبری با اشاره به این که داوطلبان پس از قبولی در آزمون ورودی باید یک سری مراحلی طی کنند، گفت: مصاحبه گزینشی، دوره میثاق طلبگی و همچنین دوره اختیار و تثبیت از جمله مراحلی است که یک داوطلب پس از قبولی در آزمون ورودی باید طی کند و بعد از این که داوطلبان در این دوره ها شرکت کردند و مورد ارزیابی قرار گرفتند و واجد شرایط پذیرش بودند به مدارس علمیه هدایت و برای ادامه تحصیل پذیرش می شوند.

وی افزود: کسانی که هنوز پذیرش آنها برای تحصیل در حوزه علمیه قطعی نشده به ویژه دانشگاهی ها ضرورتی برای انصراف از تحصیل در دانشگاه و یا اشتغال قبلی وجود ندارد بلکه باید ابتدا پذیرش آنها در حوزه قطعی و بعد مدرک انصراف را ارائه دهند.

معاون آموزش حوزه علمیه مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که طی هماهنگی های لازم با مدیران مدارس تبلیغات میدانی برای پذیرش جدید صورت می گیرد، گفت: در این خصوص مدیران مدارس شهرستان ها در نشست هایی با مدارس به ویژه تیزهوشان و استعدادهای برتر و همچنین جلسات چهره به چهره، زمینه آشنایی دانش آموزان مستعد با فضای کلی حوزه، روند تحصیل، ویژگی ها و امتیازات حوزه آشنا می شوند.

حجت الاسلام اکبری در ادامه سخنان خود به فعالیت 23 مدرسه علمیه زیر نظر مدیریت حوزه علمیه مازندران اشاره کرد و افزود: ظرفیت پذیرش مدارس علمیه استان در سال تحصیلی جدید حدود 350 نفر است.

وی با بیان این که خوشبختانه با اقداماتی که در چند سال گذشته صورت گرفته شاهد رشد کمی و کیفی مدارس علمیه استان هستیم، خاطرنشان کرد: در حال حاضر مدارس علمیه مازندران بر اساس شاخص های در نظر گرفته شده وضعیت مطلوبی دارند.

معاون آموزش حوزه علمیه مازندران با بیان این که علیرغم همه اقدامات صورت گرفته البته تا رسیدن به شرایط مطلوب فاصله داریم، تصریح کرد: همه تلاش ما در مجموعه مدیریت تقویت بعد علمی مدارس علمیه با محوریت تحقیق و پژوهش است.

حجت الاسلام اکبری با اشاره به این که در حال حاضر بیش از دو هزار و ۵۰۰ طلبه از پایه اول تا دهم در مدارس علمیه استان مشغول فراگیری علوم حوزوی هستند، خاطرنشان کرد: خوشبختانه یکی از مزایای راه اندازی مدیریت های استانی ارتقاء سطوح علمی مدارس علمیه بوده است./۹۵۰/پ203/ب1

ارسال نظرات